Wij van Warehouse Signing zijn een echt familiebedrijf.  

Wij, Ronny Stefan en Sandra, hebben ons in 2018 aangemeld bij de KvK met ons bedrijf Warehouse Signing. Op dat moment hadden we nog helemaal niets, geen pand, geen personeel maar ook geen klanten. Gestart vanuit Tilburg in een garage en woonhuis, zijn Ronny en Stefan op zoek gegaan naar de 1e klant. Na die ene klant volgden er al snel meerdere klanten. 

Door de snelle groei zijn we begin 2020 verhuisd naar een mooi bedrijfspand in Goirle. Een nieuw logo met daarbij een nieuwe website met bestelmodule was een logische volgende stap. Ondertussen is ons personeelsbestand uitgebreid en kunnen we zeggen dat wij al meer dan 200 tevreden klanten aan ons klantbestand hebben mogen toevoegen. 

We blijven niet stil zitten en hebben al gauw meerdere collega's nodig. Door deze groei van collega's zijn wij in staat om nog sneller te kunnen schakelen naar onze klanten. Ondertussen begint ons pand in Goirle aan de kleine kant te worden en begint de speurtocht naar een groter pand.  

Sinds januari 2024 hebben wij ons gevestigd in ons nieuwe pand in Alphen. Het was een hele operatie om alles van Goirle naar Alphen te krijgen, dankzij onze medewerkers is de verhuizing goed gelukt. Na het druk bezig te zijn geweest met het doorvoeren van de huisstijl aan zowel de binnenkant als de buitenkant kon natuurlijk de officiële opening niet ontbreken.  

Met ondertussen niet 200 maar meer dan 600 tevreden klanten en succesvolle samenwerkingen verder, zijn wij er klaar voor om nog verder te groeien en onze expertise toe te passen bij meerdere klanten. En zien wij onze toekomst rooskleurig tegemoet.  
 
'Ons familiebdrijf bestaat uit gedreven werknemers: doeners die flexibel zijn en snel schakelen. Een familiebedrijf is wat je bent. Ik ben trots op ons bedrijf en wat we mogen doen.' 

Stefan van Dooremaal


Missie en Visie
 


Warehouse Signing is een betrouwbaar bedrijf dat streeft naar duurzame relaties met zijn klanten. Daarbij vinden wij het belangrijk dat de klant centraal staat. Door de klant mee te nemen in het gehele proces, van de sales ronde – productie - tot aan installatie. 

Op dit moment werken wij hard aan de verdere groei van ons mooie bedrijf waarbij duurzaamheid een grote rol speelt. Hierbij doelen wij niet alleen op onze bedrijfsvoering maar ook op de zorg voor onze medewerkers. 
Door ervoor te zorgen dat onze medewerkers vitaal naar het werk toekomen en ook hun werkzaamheden vitaal en arbo-technisch, en dus veilig, kunnen uitvoeren.


Erkend Leerbedrijf 
 


Sinds 2024 heeft Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) Warhouse Signing erkend als leerbedrijf. Hiermee laten wij zien dat wij bereid en in staat zijn om enthousiaste leerlingen te mogen opleiden.   
Leerliingen in het middelbaar beroepsonderwijs kunnen alleen een diploma halen als zij een deel van hun opleiding in de praktijk hebben gevolgd. Tijdens dat deel, de beroepspraktijkvorming (bpv) of stage, doen leerlingen de beste ervaring op met de beroepspraktijk.  

Warehouse Signing werkt hier graag aan mee. Door de stagiaires een combinatie te bieden van de juiste taken en de juiste begeleiding worden de stagiairs opgeleidt tot goed gekwalificeerde medewerkers. Warehouse Signing begeleidt, coacht en beoordeelt de stagiairs en onderhoudt hierover contact met de onderwijsstelling. 


Arbo Gecertificeerd
 


Al onze monteurs zijn in het bezit van de benodigde certificaten om zo veilig mogelijk te werken. Of het nu gaat om het plaatsen van borden op diverse manieren op en rondom bedrijven, buitenterreinen en magazijnen. Of juist op installatie, bijvoorbeeld in de hoogte met schaarliften.  

Zo kunnen wij de uitvoerende werkzaamheden correct laten verlopen en de veiligheid waarborgen van onze monteurs. En zo bezitten zij de benodigde kennis om deze toe te passen op locatie van klanten om niet alleen hun eigen werkzaamheden juist en veilig uit te voeren maar ook de werkomgeving te checken of deze veilig is om de werkzaamheden uit te voeren. Denk hierbij aan het werkend verkeer in heftrucks.  

Alle certificaten van onze monteurs zijn via ARBOcentrum behaald.  


Onze Sales / Inkoop


Onze Internal Sales


Onze DTP / Productie


Inhouse Montage Team


Onze Kantoorhond

Ontwerp en realisatie: B-more design i.s.m. Schmeits websolutions